dinsdag 24 december 2013

Glossybox review december 2013 GlamourSwitch



Glossy Kerst Box december 2013





De inhoud van de Glossybox  van december 2013  is in kerst kleurtjes verpakt, een donkerrode rode box met groene bekleding. De inhoud is verrassend, feestelijk en van luxe brands.

Renu Lip and Eye Active lift: Fullsize 15 gr (35,80E)

Renu Lip and Eye Active lift: Fullsize 15 gr foto by Monita Kaddour

Renu als merk kende ik nog niet, maar het is wel met enthousiasme ontvangen.

Wat is het:

Een oog- en lip verzorging met vooral natuurlijke ingrediënten o.a.: jojobaolie, Primerose olie, Wild Yam, Siberisch ginseng en vitamines A, C en pathenol.

Wat doet het:

Het maakt de huid rondom je ogen en lippen zacht, voorkomt diepe rimpels, strijkt/ontspant de lichte lijntjes glad. Als lip-verzorging zou ik het vooral rondom de lip contouren gebruiken.

Wat vind ik ervan:

Deze oog-lippen verzorging vind ik meer geschikt voor de rijpere huid. De crème gebruik ik als oog-masker na een late nacht om wallen te voorkomen. 10 minuten in laten trekken rondom mijn ogen en ik oog weer ontspannen de wereld in.

Hoe te gebruiken:

Kloppend rondom je ogen, net op het bovenste gedeelte van je jukbeenderen, rondom je lip-contouren en op de lippen zelf. Ik vind de crime op mijn lippen niet prettig.

Emite Micronized Eye Shadow Fullsize (19,00E) Emite's (ook deze brand is nieuw voor mij) 

Wat is het
 
Olievrije Micronized Eye Shadow, is een gepigmenteerde oogschaduw.

Wat doet het:

Door het fijne pigment kun je snel en makkelijk je oogleden kleuren. Het kan droog en nat aangebracht worden.

Wat vind ik ervan:

Ik vind het een prettig product. Doordat de pigmenten heel fijn zijn kun de kleur zo licht of intence maken als je zelf wil. Ik heb gevoelige ogen, ik voelde geen irritaties. Ik merkte wel na enkele uren dat de eyeshadow was vervaagt. Bijwerken gedurende de dag is hier wel nodig.

Broaer Vital Oil. luxe sample flesje. Multifunctionele olie voor all haartypes, handen en lichaam.

Wat is het:

Een combinatie van 5 olien uit 5 verschillende continenten op basis van Silicone ( Argan, Jojoba, Olijf, macadamia en sojaolie)

Wat doet het:

Het voedt, hydrateert , herstelt en claimt een prachtige glans achter te laten. Wat vind ik ervan: Door de Silicone toevoeging, zal ik deze olie alleen gebruiken voor mijn haren en niet voor mijn handen en lichaam. Ik vind de structuur van de olie net te rijk van samenstelling. De olie dringt niet echt de haarschacht in. De luxe sample komt in een handige travelsize. Deze gaat in de weekend tas voor als ik eens mijn eigen haar serum vergeet.

Nails Inc.Victoria 

Nails Inc.Victoria London

Wat is het:

Engelse Nails Inc lakjes zijn professioneel samengesteld voor een lang-houdende glossy finish.

Wat vind ik ervan:

Helemaal blij mee! Ik heb de meest verkochte kleur "Victoria" in het flesje oogt het zwart, op de nagels is het kersenrood. Ik hou hiervan. De lak heeft dezelfde kwaliteit, kleur en dekt net zo mooi af als, Rouge Noir van Chanel. De lak bleef 5 dagen onafgebrokkeld op mijn nagels.

Balance Me, Super Toning Body Wash luxe sample:

Wat is het:

Een body wash samengesteld uit natuurlijke actieve ingrediënten o.a. junipeper, bergamot, geranium en lavendel. Balance me claimt dat deze bodywash de huid verbeterd en zacht reinigt. Op het flesje staat dat het voor 99% uit natuurlijk stoffen bestaat.

Wat vind ik ervan:

Het ruikt lekker en het flesje ziet er leuk en aantrekkelijk uit. Nadere bestudering van ingrediënten leert dat de inhoud ook bestaat uit SLS. Dit is een chemische toevoeging die er voor zorgt dat reinigproducten schuimen en ontvetten. SLS wordt o.a. in garages gebruikt om auto-onderdelen te reinigen en te ontvetten. SLS slaat op in lichaamsvet en kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Ik vermijd producten met SLES en SLS. Deze stoffen zouden verboden moeten worden in verzorgingsproducten. Deze bodywash verdwijnt in de chemisch afvalbak.

Als extraatje in de Box 2 samples van het merk Kerastase, de volume shampoo en Gel. Het doel van deze shampoo en Gel is dat het fijne dikke lokken dikker, steviger en krachtig maakt. Van mijzelf heb ik al dik stevig bos haar , gaat als extraatje mee in een ruilpakketje via de GlamourSwitch ruilgroep.

Conclusie Glossy Kerst Box december 2013

Een box met voor mij onbekende merken als Renu, Balance me, en ik heb ook geen ervaring met het merk Emite. Daar zijn de maandelijkse boxen dan ook voor bedoeld, de abonnee's kennis te laten maken met de nieuwste producten op het gebied van huid/haarverzorging en make up producten. Voor een kerstbox vind ik het nog net kunnen, ik mis een mooie geur in de Box.

R.Cavalie heeft een nieuwe Eau de Toilette, 2Acqua had ik graag willen testen. De Nials Inc en Eye shadow zijn super leuk en al in gebruik. De Renu Lip and Eye lift is een welkom S.O.S. bij wallen. Ik blijf abonnee en wens GlossyBox en jullie allemaal  een Gelukkig Glamorous Riche en Niche 2014!

GS Nieuwste berichten.