vrijdag 4 april 2014

KIS haar-herstel voor droog, beschadigd en pluis haar







Ik heb een bos krullend haar dat soms een eigen leven lijdt. Ik ben dan ook altijd geïnteresseerd in kwalitatief goede haar-producten. Tijdens mijn zoektocht naar het ultieme product om mijn eigenwijze bos haar te temmen, stuitte ik op KIS haarverzorging-producten. KIS staat voor "Keratine Infusion System". 

Kis Keratine verzorgingsproducten zijn vrij van Formaldehyde en bevatten een minimum aan chemische toevoegingen. De ingrediënten in KIS bestaan uit o.a. botanische kruiden, mineralen en lichtgewicht keratine. Lichtgewicht betekent hier, vloeibare keratine die optimaal opgenomen wordt door het haar. Wat ik belangrijk en prettig vind is dat KIS producten maximaal haar-herstel bieden met een minimum aan verzwarende "cosmetische" filmlaagjes. KIS vormt het haar niet om, verandert niets aan je haarstructuur.

Na het wassen van je haar kun je de behandeling (5 stappen-plan) zo vaak herhalen als jezelf wil. KIS producten zijn veilig voor het haar en makkelijk in gebruik. Nog een pluspunt is, dat het niet op dieren getest is en vriendelijk voor je beurs, de prijzen zijn onder de 10 euro per product. Hoewel ik thuis al ruim één jaar KIS producten gebruik, besloot ik deze keer mijzelf te trakteren op een professionele knip/behandel beurt van een KIS kapper. Ik ging voor het vijf-stappen plan dat klinkt ingewikkeld maar het is niet meer of minder dan de volgende 5 producten. (De KeraMoist serie is geschikt voor mijn droog en gevoelig haar. Voor beschadigd en droog haar is KeraMax serie de juiste keuze. Zie hiervoor de website van http://www.kiskappers.eu/)

1: KeraMoist Shampoo: is een vocht-bindende shampoo voor gepermanent, gekleurd en droog haar. Zorgt voor milde reiniging en super hydratering.

2: KeraMoist treatment: Herstelt de vochtigheidsgraad van het haar en verbetert de elasticiteit.

3: KeraBoost Infusion is een zeer geconcentreerde mix van keratine aminozuren met een moleculair gewicht van 150, gecombineerd met kationische enzymen, gelijktijdig te gebruiken met de KeraMoist treatment.

KeraMoist treatment door het haar kammen en KeraBoost royal in het haar sprayen deze samen 5 a 10 minuten in laten werken daarna uitspoelen. Nogmaals KeraBoost in het haar sprayen en deze samen met,

nr 4: KeraBalance (KeraBalance sluit nu de schubben-laag en verzegelt het resultaat) in het het haar masseren, samen 5 a 10 minuten in laten werken daarna uitspoelen. Als laatste stap

5: KeraShield-leave- vochtbindende geconcentreerde leave-in conditioner. Werkt antistatisch en antiklit, sluit de haarschubben, beschermt tegen hitte van de föhn, zon en andere invloeden van buitenaf. Voorkomt kroezen in het haar. Nogmaals sprayen met de KeraBoost spray en deze insluiten met KeraShield-leave-in niet meer uitspoelen . Hierna kun je beginnen met haar- stylen.

Ik doe het zo: Ik fohn mijn haar droog, om het daarna glad te stylen met de Chi-tang, deze perst de Keratine uit de KIS producten nog dieper de haarschacht in, Klaar! Deze keer heb ik gebruik gemaakt van een van de vele acties van Beverly Hills kapper in Rotterdam vlak bij het C.S.

Ervaren kapsters die met enthousiasme en plezier je haar behandelen en knippen. Verwacht hier geen superstrak modern kapper-salon maar ervaar het vintage gevoel van een gezellige buurtkapper waar ze je naam kennen en je vriendschappelijk met koffie/thee verwelkomen.



GS Nieuwste berichten.