zaterdag 27 juni 2015

Parfumerie Box juni 15 review



ParfumerieBox juni 15



Eens in de zoveel tijd, lijkt het of Parfumerie.nl haar magazijn opruimt.
Zij maken plaats voor nieuwe producten en ruimen overtallige parfums en accessoires op door deze in de verkoop te zetten via hun website.

Wanneer de verkoop van de boxen start is nooit van te voren bekend. Parfumrie.nl maakt dit op een onbepaalde tijdstip bekend via hun website. De boxen staan maar een paar uur online voor verkoop. Als de boxen uitverkocht zijn maken zij geen extra boxen meer.

De overtallige parfums en accessoires worden verdeeld in boxen.
Een box kan van alles bevatten, wat er altijd in zit is een ecclusieve geur, een mass product en enkele samples. Soms heb je geluk en heb je een bofbox, en soms heb je een pechbox.Ik heb mooiere geuren in de boxen voorbij zien komen dan die in mijn box van deze maand.

De flacon Sex in the City is als "extra" meerdere malen als inhoud geweest in de box.Gelukkig kan ik iemand anders er blij mee maken. Bulgari is een mooie geur, Calvin Klein gaat in de ruilgroepen.De samples zijn van mooie brands en heerlijk om te testen. De box kost inclusief verzendkosten, 29,95 en daarbij komen nog verzendkosten van 32,90 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? heb je een tip? Leuk!, als je een reactie plaatst.
Alvast bedankt Monita

GS Nieuwste berichten.