vrijdag 27 februari 2015

Parfumerie Beautybox



Parfumerie Beautybox.



Is een beauty (suprise) box die gevuld is met parfum, verzorgingsproducten en bad-producten van bekende luxe merken. De box bevat daarnaast regelmatig luxe miniaturen en samples . Je bestelt de website (parfumerie.nl) een beautybox en de volgende dag heb je hem thuis bezorgd.

De inhoud van de Pb is niet bekend, het is afwachten tot het moment dat deze bezorgd is
Bij het openen van de box, iedere keer die prettige spanning welke merken/geuren en samples de box mee gevuld is. Soms heb je geluk en heb je een Bof-box en soms is de inhoud net niet je smaak. Wat niet je geur is of waar jij niet blij van wordt, ruil je dan binnen de ruilgroep van de Beauty-Boxen.

Er is altijd wel iemand die wel, net dat ene product had willen hebben in haar Pbox.

Mijn Parfumeriebox van deze maand vind ik een typische Pbox.De inhoud van mijn Box is wat je ongeveer mag verwachten.

Ik ben blij met de Vera Wang fullsize parfum. De overige Glam producten uit deze box worden geruild op:


Van Prettybox naar Deautybox

Eens waren er 3 mooie maandelijkse beautyboxen. Het ging ze goed en zij werden meestal enthousiaste ontvangen. Alle drie de boxen waren beautys, ieder op haar eigen unieke manier. Trulyyours was de box voor de sophisticated beauty-junkie, Glossybox voor het middenklasse meisje en Beautybox voor het klassieke type. Trulyyours is gestopt, maar de Beautybox staat nog steeds sterk overeind. De Glossybox was al eerder overgenomen door Prettybox die nu weer overgenomen is door DeautyBox

Deauty staat voor Discover Beauty, het concept is om elke maand abonnee's te verassen met een selectie van minstens 5 onverwachte, soms gewaagde maar altijd geslaagde cosmetica producten. Daarnaast beloven zij regelmatig tips en trucks te geven om van te stralen.

De eerste Deautybox is binnen en wat een Dbox is het, hij is verrassend en mooi gevuld. Ik had zowaar een Truly yours gevoel bij deze box. De producten zijn een afwisseling van nieuwe merken , mass-producten en luxe producten.



GS Nieuwste berichten.