maandag 20 januari 2014

Superbox neemt Truly Yours over #GS Nieuws



Superbox neemt Truly Yours over  nabericht


Superbox neemt Truly Yours over

Naar aanleiding van het persbericht van de nieuwe eigenaars van Truly Yours het volgende voor de duidelijkheid.

SuperBox B.V (de nieuwe eigenaars van het concept Truly Yours) heeft de activa (d.w.z. de website, de handelsnaam, de voorraden,het intellectueel eigendomsrecht) van TY Concepts BV overgenomen. Dit houdt in, dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de abonnees van Truly Yours uit het verleden.

Abonnees die van Truly Yours nog iets tegoed zouden hebben, kunnen zich bij Truly Yours Concepts BV melden. SuperBox zal de komende dagen alle Truly Yours abonnees die in de afgelopen twee jaar een box hebben besteld via e-mail op de hoogte brengen van de nieuwe situatie.

SuperBox belooft ons er alles aan te doen om de oude "Truly Yours" te evenaren dan wel te overtreffen. Zij streven naar perfectie en zullen de lat op top hoogte houden wat betreft de inhoud van de box en klantenservice.

De nieuwe eigenaren hebben meerdere websites die succesvol zijn en hebben meer financiële mogelijkheden dan TY in de oude vorm. Wellicht, en wie weet, maken de nieuwe eigenaars het gemis van de oude TY dragelijk. En wordt SuperBox met net zoveel plezier, liefde en passie geproduceerd als het oorspronkelijk concept.

Wij zijn benieuwd naar de eerste SuperBox die eind februari verstuurd zal worden.

Ty goodbye! Welkom SuperBox!

Lucé Monita

Amsterdam 21 januari 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? heb je een tip? Leuk!, als je een reactie plaatst.
Alvast bedankt Monita

GS Nieuwste berichten.